L

Los Aslandticos, Se ven venir: "Detras de aquellos muros / entre el tendedero y la chimenea / cuando no hay niebla ni humo / se ven venir buenas ideas. / Ideas de otro mundo / que no entienden de fronteras / porque nacen de lo profundo / de las cabezas callejeras"

Je ne le crois pas!!! Però ja sóc un nou perill al volant…! 😀 Davant aquesta novetat, només vaig a dir dos coses: tot arriba, més tard o més prompte, però tot arriba… i Oriola és una ciutat bonica… i tot!! Aquesta frase no me la tornareu a sentir, ja ho dic… així que quedeu-vos amb ella… jejeje

Ara resum ràpid de l’últim mes: Goodall – GRAN BARÇA – 25 d’abril (ups… perdó, 9 de maig xD) – Pere Calders – Aznar… Però com tot comencem pel final…

La vesprada que vaig passar perillosament amb Aznar (homenatge implícit a en Guillot…! ups… merda, si ho dic, ja no és implícit… xD) Doncs això, que l’ex dictador del govern va venir a la signatura del seu últim llibre a Alacant, i allà que em va tocar anar. Tot siga dit, hi havia una part d’obligació i una part de morbo. jejeje Amb tot, aquest home va arribar, va dir que no faria declaracions i es posa a signar llibres com un autòmat, mentre les iaies (i no tant) li donaven besades mentre li comentaven que tornarà "pels seus nets"… iuuuuuu!! Un espectacle circenc, que ja voldrien els del Cirque du soleil. Això sí, un magne esforç com aquest requerix alguna cosa a beure i menjar, per agafar forces… I ara pensareu, que va demanar el nostre magnàmim i estimadíssim senyor Ansar? Una coca-cola light, of course… jejeje Què com m’explicava una companya de premsa, "com arriba l’estiu, estan preparant-se per l’operació bikini!". Serà això, serà això… jejeje A tot açò, m’estalvie el que vaig pensar quan va entrar… però ja vos dic, res bonic! xD

Concert del 9 de maig a València: Tornada curta però intensa. 😀 Curta tan per les hores, que no vaih arribar a estar-hi ni un dia, com pel concert: què curt rédeu!!! Un cartell com els Sva-ters, Berri Txarrak i Pirat’s Sound Sistema no es pot acabar tan prompte… fills de sa mare!! De totes formes, un post concert de xarreta, tranquil·let i de p…, perquè sentint-ho molt no m’arrisque a tornar a entrar al Flow.. :S Una i prou! Abans agafe un martell i comence a pegar-me martellades al cap. Segur que em faria menys mal que desprès d’eixir del pub aquest… (Ele… aquí deixe la meua crítica de llocs de festa del dia… xD) Amb tot, un altre concert del 25 d’abril per a recordar, que almenys d’aquest sí que m’enrecorde, que els dos primers… ehem, ehem,….  No sé, però són uns concerts que porten unes sensaciones més bones…. 

Jane Goodall: No totes les persones que vaig a veure han de ser desagradables. En aquest cas tot el contrari. Jane Goodall, la naturalista britànica més coneguda del món mundial va donar exemple de com tirar endavant amb el teus ideals, més exemple si cap, quan es té un fort compromís social i amb la natura, que fa que amb 75 anys, Goodall estiga 300 dies a l’any fora de casa. Aquí vos deixe unes cosetes: prèvia i crònica.

GRAN BARÇA: Sense paraules…

Pere Calders: A la següent entrada…

Un abraçot a tots i totes, i què passeu un gran dia!!

PS: Com faria el Wyoming o el Josep Cunill als Matins de TV3, la novetat del mes és que el futur nebodet, sip al final serà nebodet, es dirà Genís! Aleshores, que vos pareix el nom elegit? Envia un SMS al 7777 per a baixar-te una cançó de la Lady Gaga, o deixa un comentari en aquesta blog amb GENÍS SÍ o GENÍS NO. I recorda, el que voten els campions que lligen aquest bloc… NO va a misa, i el xiquet tampoc! JEJEJE

PS2: Cançò… Bona musiqueta per llegir el post, amb una cordovesa, que espere veure en un mes :D, cap al minut 1:46.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: L

 1. Emdennor diu:

  GENÍS SÍ

  M’alegra tornar a llegir-te! XD

 2. Líber diu:

  Eh, ya eres un novato mas. Felicidades!!!!!!

 3. Lucia diu:

  Hey, felicitats pel carnet, a que es una de les alegries mes grans? et lleves un pes del damunt… besos

Els comentaris estan tancats.

L

 

 

Los Aslandticos, Se ven venir: "Detras de aquellos muros / entre el tendedero y la chimenea / cuando no hay niebla ni humo / se ven venir buenas ideas. / Ideas de otro mundo / que no entienden de fronteras / porque nacen de lo profundo / de las cabezas callejeras"

Je ne le crois pas!!! Però ja sóc un nou perill al volant…! 😀 Davant aquesta novetat, només vaig a dir dos coses: tot arriba, més tard o més prompte, però tot arriba… i Oriola és una ciutat bonica… i tot!! Aquesta frase no me la tornareu a sentir, ja ho dic… així que quedeu-vos amb ella… jejeje

Ara resum ràpid de l’últim mes: Goodall – GRAN BARÇA – 25 d’abril (ups… perdó, 9 de maig xD) – Pere Calders – Aznar… Però com tot comencem pel final…

La vesprada que vaig passar perillosament amb Aznar (homenatge implícit a en Guillot…! ups… merda, si ho dic, ja no és implícit… xD) Doncs això, que l’ex dictador del govern va venir a la signatura del seu últim llibre a Alacant, i allà que em va tocar anar. Tot siga dit, hi havia una part d’obligació i una part de morbo. jejeje Amb tot, aquest home va arribar, va dir que no faria declaracions i es posa a signar llibres com un autòmat, mentre les iaies (i no tant) li donaven besades mentre li comentaven que tornarà "pels seus nets"… iuuuuuu!! Un espectacle circenc, que ja voldrien els del Cirque du soleil. Això sí, un magne esforç com aquest requerix alguna cosa a beure i menjar, per agafar forces… I ara pensareu, que va demanar el nostre magnàmim i estimadíssim senyor Ansar? Una coca-cola light, of course… jejeje Què com m’explicava una companya de premsa, "com arriba l’estiu, estan preparant-se per l’operació bikini!". Serà això, serà això… jejeje A tot açò, m’estalvie el que vaig pensar quan va entrar… però ja vos dic, res bonic! xD

Concert del 9 de maig a València: Tornada curta però intensa. 😀 Curta tan per les hores, que no vaih arribar a estar-hi ni un dia, com pel concert: què curt rédeu!!! Un cartell com els Sva-ters, Berri Txarrak i Pirat’s Sound Sistema no es pot acabar tan prompte… fills de sa mare!! De totes formes, un post concert de xarreta, tranquil·let i de p…, perquè sentint-ho molt no m’arrisque a tornar a entrar al Flow.. :S Una i prou! Abans agafe un martell i comence a pegar-me martellades al cap. Segur que em faria menys mal que desprès d’eixir del pub aquest… (Ele… aquí deixe la meua crítica de llocs de festa del dia… xD) Amb tot, un altre concert del 25 d’abril per a recordar, que almenys d’aquest sí que m’enrecorde, que els dos primers… ehem, ehem,….  No sé, però són uns concerts que porten unes sensaciones més bones…. 

Jane Goodall: No totes les persones que vaig a veure han de ser desagradables. En aquest cas tot el contrari. Jane Goodall, la naturalista britànica més coneguda del món mundial va donar exemple de com tirar endavant amb el teus ideals, més exemple si cap, quan es té un fort compromís social i amb la natura, que fa que amb 75 anys, Goodall estiga 300 dies a l’any fora de casa. Aquí vos deixe unes cosetes: prèvia i crònica.

GRAN BARÇA: Sense paraules…

Pere Calders: A la següent entrada…

Un abraçot a tots i totes, i què passeu un gran dia!!

PS: Com faria el Wyoming o el Josep Cunill als Matins de TV3, la novetat del mes és que el futur nebodet, sip al final serà nebodet, es dirà Genís! Aleshores, que vos pareix el nom elegit? Envia un SMS al 7777 per a baixar-te una cançó de la Lady Gaga, o deixa un comentari en aquesta blog amb GENÍS SÍ o GENÍS NO. I recorda, el que voten els campions que lligen aquest bloc… NO va a misa, i el xiquet tampoc! JEJEJE

PS2: Cançò… Bona musiqueta per llegir el post, amb una cordovesa, que espere veure en un mes :D, cap al minut 1:46.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.