Notes santjoaneres

 

*****

Hi ha dates a la llarga de l’any que es fan replantejar-nos la vida, és a dir, deixar darrere el passat i afrontar el futur amb nous ulls. Qui no ha desitjat mai emprendre un nou objectiu després d’enpassar-se el raïm de cap d’any? L’indústria de les espelmes no resistiria la crisi econòmica si no fòra per les vegades que les bufem any rere any, amb les il·lusions de sempre. Per no parlar també de l’inici del curs, en el qual ens proposem (alguns i no ho aconseguim) intentar ser una mica més organitazats, i continuem fent-ho cada setembre, malgrat haver acabat els estudis.

La nit de Sant Joan és un d’aquests moment de cremar amb tot allò que no et deixa avançar i anar a menjar-se el futur i el món. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.